Blogul Constal, cafeneaua virtuala a profesionistilor din constructii, instalatii si nu numai!

Blogul Constal, cafeneaua virtuala a profesionistilor din constructii, instalatii si nu numai!

Stand la o discutie cu colegii, ne-am decis sa ne dam intalnire cu voi, clientii nostri si cu viitorii nostri clienti, pe pagina noastra de blog.

Credem ca este un mod placut de a face schimb de impresii, sa dezbatem si sa rezolvam impreuna diverse probleme intampinate la un moment dat in viata noastra. Ne face placere sa discutam despre vanzarile on line a produselor din gama materialelor de constructii, instalatii si in general, a tuturor produselor necesare in constructii, renovari sau reparatii.

Suntem convinsi ca stand cu voi de vorba in pauza de-o cafea, putem aborda subiecte de interes general, dar mai ales punctual, in urma sugestiilor primite de la voi. Nu va ascundem ca, dand curs acestei idei, ne dorim ca alaturi de clientii nostri sa invatam lucruri noi, sa adaptam solutii de la voi... meseriasii profesionisti.

Consideram ca este o situatie des intalnita cand experienta profesionala a unui meserias face diferenta, atunci cand avem mai mare nevoie si ca atare, ne-am dori sa va faceti cunoscute abilitatile profesionale, cat mai multi dintre voi, pentru a va lasa amprenta benefica asupra hotararii unui client de a accepta si pune in aplicare sfatul vostru.

Clientii nostri, alaturi de noi, avem nevoie de experienta voastra profesionala acumulata in timp si credem ca, si pentru voi meseriasii, ar fi un mod de a va face cunoscuti, sa stie omul la nevoie cum va poate contacta.

Asteptam opinia dumneavoastra despre aceasta idee, asteptam opinia dumneavoastra despre produsele noastre si producatori, critici constructive si nici aprecierile nu ne sunt indiferente ;)

Va asteptam la o cafea cand sunteti prin zona, este placut sa cunosti oamenii cu care colaborezi si la Constal Shop, chiar avem o cafea foarte buna.

O saptamana minunata sa aveti, spor la lucru si vom reveni curand cu produse noi si de interes.

Comentarii